Antena 3 CNN Actualitate Gestul incredibil al unui preot din Focșani. Zeci de oameni i s-au alăturat

Gestul incredibil al unui preot din Focșani. Zeci de oameni i s-au alăturat

Gestul incredibil al unui preot din Focșani. Zeci de oameni i s-au alăturat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Mai 2016   •   10:02

Preotul Garnizoanei Focşani, Ionel Vrînceanu, a reunit în biserica pe care o păstoreşte 60 de elevi de clasa a XII-a din Vrancea şi le-a creat toate condiţiile pentru a se pregăti la materiile de Bacalaureat.

De patru ani, preotul militar Ionel Vrînceanu, parohul Bisericii „Sfântul Ilie Tesviteanul“ din Focşani, care aparţine Garnizoanei Focşani, derulează în colaborare cu mai mulţi profesori voluntari din oraş un proiect menit să crească proncentajul în rândul elevilor care susţin Bacalaureatul, după rezultatele dezastruoase de până acum, scrie adevarul.ro.

Practic, preotul i-a propus unei profesoare să adune mai mulţi elevi cu posibilităţi materiale modeste, oferindu-le spaţiul generos al bisericii în care slujeşte pentru a se pregăti la materiile la care susţin Bacalaureatul.

Este un proiect susţinut de Fundaţia Garnizoanei Focşani, fundaţie care prin intermediul celor 600 de membri cotizanţi se implică în diferite cauze sociale, cum este şi acest proiect.

De luni până vineri, inclusiv, cei 60 de elevi care vin la meditaţii îşi alocă două ore pentru întâlnirea cu profesori de matematică, limba română, biologie, geografie şi istorie, meditaţii ţinute în linişte, elevii fiind atent "supravegheaţi"de sfinţii din icoane.

 

×
Subiecte în articol: preot
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close