Antena 3 CNN Actualitate Familia parintelui Nicolae Mustață, lovită de tragedii. Fiii i-au murit de cancer în decurs de doi ani, preotul a decedat în ziua înmormântării soției

Familia parintelui Nicolae Mustață, lovită de tragedii. Fiii i-au murit de cancer în decurs de doi ani, preotul a decedat în ziua înmormântării soției

Preotul Nicolae Mustaţă, din comuna doljeană Radomir, avea o familie de invidiat. Asta până acum câțiva ani, când tragediile au început să lovească una după alta în sânul acesteia.

Familia parintelui Nicolae Mustață, lovită de tragedii. Fiii i-au murit de cancer în decurs de doi ani, preotul a decedat în ziua înmormântării soției
Sursa foto: Facebook / Radomir Județul Dolj
de Laura Dinu    |    01 Noi 2021   •   12:26

Părintele Nicolae Mustață avea trei copii și o soție iubitoare. Motiv pentru care se lăuda mereu că este cel mai fericit om de pe pământ. 

"Familia este cel mai frumos dar lăsat de Dumnezeu", era vorba pe care le-o spunea mereu enoriașilor de la biserică. 

Însă, în urmă cu doi ani, tragediile în sânul familiei au început să se țină lanț.

"Calvarul a început în urmă cu doi ani când i-a murit de cancer băiatul cel mic. În luna februarie, anul asta, a murit tot de cancer şi băiatul cel mare", povestește George Ion, unul dintre enoriașii comunei.

Ambii fii erau profesori. Unul de matematică, celălalt de sport. Aveau 46, respectiv 49 de ani.

"Era distrus părintele. Distrus. Mereu ne întrebam de unde găsea, totuși, puterea să ne aline nouă durerile şi să ne fie alături", au declarat apropiații părintelui Mustață.

Iar tragediile nu s-au oprit aici. 

În urmă cu aproximativ 10 zile, soția preotului a făcut infarct. A fost dusă de urgență la spital, însă a mai rezistat doar câteva zile. 

"Când a auzit că s-a prăpădit şi preoteasa, nu a mai vorbit, nu a mai mâncat. Exact în ziua înmormântării, pe 26 octombrie, s-a stins şi părintele nostru, până să o aducă de la spital. A murit de prea multă durere, nu a rezistat să-şi vadă şi soţia în sicriu. Soţii Mustaţă mai aveau o fiică. Doar ea a mai rămas din familia fericită de altădată", au spus mai mulţi săteni.

Părintele Nicolae Mustaţă a slujit în biserica din comuna doljeană Radomir mai bine de jumătate de secol, scrie Adevărul.

”Dragi prieteni,

Cu tristețe va anunțăm că a încetat din viață preotul Mustață Nicolae, de la Radomir.

A fost un preot care a înțeles toate necazurile și suferințele enoriașilor săi.

A fost greu încercat prin trecerea în neființă a celor 2 fii și a soției.

Durerea mare i-a curmat viata.

Drum bun Părinte Mustață!

Drum BUN Doamna preoteasa.

Dumnezeu să vă odihnească în pace alături de cei doi fii plecați prea devreme pe drumul de unde nu se întoarce nimeni.

Dumnezeu sa va odihnească pe toți în pace!

Veșnică pomenire!”, se arată pe pagina Radomir Dolj. 

×
Subiecte în articol: Nicolae Mustață preot
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close