Antena 3 CNN Actualitate Preoţi şantajaţi la Constanţa după ce erau îmbătaţi şi filmaţi în compania unei prostituate

Preoţi şantajaţi la Constanţa după ce erau îmbătaţi şi filmaţi în compania unei prostituate

Preoţi şantajaţi la Constanţa după ce erau îmbătaţi şi filmaţi în compania unei prostituate
de S.T.    |    09 Sep 2013   •   14:57

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar în care un preot de la Arhiepiscopia Tomisului ar fi fost şantajat de doi tineri, care, după ce l-ar fi îmbătat, l-au filmat alături de o prostituată şi i-au cerut bani ca să nu publice înregistrarea, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse din Poliţia Constanţa, în cursul anului trecut cei doi tineri, în vârstă de 25 de ani şi 28 de ani, absolvenţi ai Facultăţii de Teologie din Constanţa, ar fi "ademenit" mai mulţi preoţi pe care, după ce îi convingeau să ţină diferite slujbe într-o casă (pomeni, sfeştanii), le dădeau să bea şi apoi îi filmau în compania unei tinere prostituate. Ulterior, sub ameninţarea dezvăluirii filmărilor, îi şantajau, cerându-le sume de bani.
   
Una dintre victimele celor doi, un preot de 35 de ani, a depus însă plângere la Poliţie, în luna martie a anului trecut, spunând că a fost şantajat de cei doi tineri pentru suma de 15.000 de euro.
   
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa spun că dosarul a fost trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, cei doi tineri fiind cercetaţi în prezent pentru şantaj.

Ancheta este încă în desfăşurare, oamenii legii încercând să afle şi câţi preoţi au fost şantajaţi în acest mod.
   

   

×
Subiecte în articol: Arhiepiscopia Tomisului
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close