Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, rămâne în libertate

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, rămâne în libertate

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, rămâne în libertate
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Mar 2014   •   17:18

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins, vineri, contestaţia procurorilor anticorupţie în cazul deciziei din 20 martie a Tribunalului Bucureşti, prin care a fost respinsă propunerea de arestare preventivă şi s-a dispus măsura controlului judiciar în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, în dosarul în care este urmărit penal pentru abuz în serviciu.

"S-a dovedit că justiţia română, judecătorii, spre cinstea şi mândria lor, au ştiut să facă dreptate în toate aceste cazuri şi au văzut că nu există nicio probă la dosar. Deci aici este gravitatea a ceea ce se întâmplă. Eu am aflat acum 10 zile de acest nou dosar, pomenindu-mă în casa mea cu mascaţii şi cu poliţiştii", a declarat Nicuşor Constantinescu, după aflarea verdictului.


Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat vineri, la CAB, că Direcţia de Drumuri şi Poduri nu este SRL-ul lui ca să răspundă pentru faptele fostului director.

Nicuşor Constantinescu este acuzat că ar fi împiedicat controale ale Curţii de Conturi la Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa şi ar fi creat astfel un prejudiciu de 30 de milioane de euro, prin faptul că nu a emis, respectiv prelungit certificate de urbanism şi autorizaţii de construire a unor centrale şi generatoare eoliene, solicitate de două firme.






×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close