Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu: Am făcut plângeri împotriva lui Florin Popescu pentru a recupera banii cheltuiţi în mandatul său

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu: Am făcut plângeri împotriva lui Florin Popescu pentru a recupera banii cheltuiţi în mandatul său

27 Iul 2013   •   19:47

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a enumerat în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Exces de putere" care sunt cheltuielile moştenite din mandatul fostului preşedinte CJ Florin Popescu, căruia i-a intentat deja mai multe plângeri care sunt pe rolul instanţei, pentru a le recupera o parte din bani.

Adrian Ţuţuianu a explicat că este nevoit să vorbească despre aceste cheltuieli pentru ca oamenii din judeţ să înţeleagă de ce lucrurile nu merg atât de repede pe cât îşi doresc.

Ţuţuianu a arătat, la Antena 3, că banii plătiţi pe corecţii financiare ajung la suma de 300 de miliarde de lei vechi, "adică veniturile Consiliului Judeţean pe 3 - 4 luni de zile, în condiţiile în care consiliul încasează lunar 80 de miliarde de lei vechi, din taxe şi impozite".

"Încerc să scot judeţul din faliment, cu precizarea că am şi 75 de milioane de euro, credite contractate şi că eu am ghinionul să fiu primul care plăteşte rate. Au fost termene de graţie, iar primul termen mi-a intrat în octombrie 2012. În 2015 voi avea 400 de miliarde rate şi dobânzi la creditele contractate", a mai arătat Adrian Ţuţuianu la Antena 3.

×
Parteneri
Horoscop 31 martie 2023. Zodia care iese în evidenţă
x close