x close

Preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, cercetat de DNA pentru presupuse fapte de corupţie

de Antena3.ro    |    06 Aug 2011   •   17:21
Preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, cercetat de DNA pentru presupuse fapte de corupţie Foto: Mediafax

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita este verificat de DNA pentru presupuse fapte de corupţie. Borboly Csaba susţine că a intrat în vizorul procurorilor anticorupţie în urma unui denunţ  în legătură cu construcţia casei sale şi cu vânzarea supraevaluată a unui apartament.

Preşedintele Cosiliului Judeţean Harghita e supectat că ar fi folosit o parte din banii alocaţi Spitalul Judeţean în scopuri personale. DNA a primit sesizări conform cărora Borboly Csaba ar fi primit o parte din contravaloarea proiectului comandat pentru clădirile nou construite ale spitalului, bani cu care ar fi realizat proiectarea noii sale locuinţe.

În acelaşi denunţ, Borboly Csaba mai e acuzat că a vândut la un preţ mult mai mare un apartament pe care l-a deţinut în Miercurea Ciuc, respectiv cu 50.000, în loc de 20.000 de euro.

Borboly Csaba susţine însă că proiectul casei sale a fost realizat în vara anului 2007, când încă nu era preşedintele Consiliului Judeţean, cu un împrumut bancar.  Ungurul a s-a prezentat, vinerea trecută, la DNA Mureş, unde a prezentat documente cu care vrea să justifice legalitatea tranzacţiilor imobiliare.

Citeşte mai multe despre:

Harghita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati