Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Iohannis se întâlneşte cu reprezentanţi ai sistemului judiciar

Preşedintele Iohannis se întâlneşte cu reprezentanţi ai sistemului judiciar

Preşedintele Iohannis se întâlneşte cu reprezentanţi ai sistemului judiciar
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
27 Mar 2019   •   08:21

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, miercuri, cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar. 

"Preşedintele României va avea, miercuri, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar", a confirmat Administraţia Prezidenţială pentru AGERPRES. 

Judecătorul Cristi Danileţ a scris luni pe Facebook că miercuri, la ora 17,00, reprezentanţii magistraţilor (asociaţii profesionale şi instituţii judiciare) sunt invitaţi la Palatul Cotroceni să aibă o discuţie pe tema reformei justiţiei şi a referendumului pe justiţie şi că urmează să participe şi el la această întâlnire. 

Marţi, şeful statului a avut consultări cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie. La final, Elena Ghioc, fondator al organizaţiei Iniţiativa România, a anunţat că preşedintele a transmis în cadrul întâlnirii că referendumul pe tema Justiţiei va fi organizat pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close