Preşedintele patronatelor din Turism spune că parlamentarii au nevoie de un infoprint pentru că nu înţeleg ce este impozitul forfetar

de A.B.    |    22 Mai 2015   •   16:22
Preşedintele patronatelor din Turism spune că parlamentarii au nevoie de un infoprint pentru că nu înţeleg ce este impozitul forfetar Foto: Agerpres
Mohammad Murad a declarat că este convins 99% dintre parlamentari nu au înţeles ce este impozitul forfetar. Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc spune că se gândeşte să facă pentru aceştia un infotrip pe litoral.

"Sunt convins că nu există comunicare între noi, ca mediu privat, şi clasa politică. Ştiţi foarte bine, această relaţie ani de zile a suferit şi suferă în continuare, iar dacă nu există o comunicare sănătoasă şi permanentă înseamnă că e greu să înţelegi un lucru aşa, de azi pe mâine. Şi atunci amânarea e cea mai confortabilă pentru legile parlamentare", a spus Murad, într-o conferinţă de presă la Mamaia.

Legea bacşişului eliminată între timp a creat un haos total în turism, a mai spus acesta.

"Turismul românesc are nevoie de decizii importante pentru a putea fi pus la punct. Cum spunea şi Prinţul Charles, ce este cel mai frumos în România este că e naturală. Deci o putem vinde aşa cum este ea. Şi serviciile pe litoral au crescut în fiecare an, din punct de vedere al calităţii. Dar cine să investească în România, când pentru o hârtie aştepţi un an la primărie?", se întreabă şeful FPTR. 

x close