x close

Presupusul ucigaş al lui Mararu, transportat la Bucureşti

de Antena3.ro    |    17 Noi 2010   •   13:59
Presupusul ucigaş al lui Mararu, transportat la Bucureşti 429 Foto: Video News

Cristian Chilat, principalul suspect arestat pentru uciderea lui Gheorghe Mararu, este transportat, miercuri, la Bucureşti. Potrivit Mediafax, acesta va fi audiat în cadrul investigaţiei privind asasinatul din Piatra Neamţ. Ancheta a fost preluată, marţi, de către Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Cristian Chilat a fost arestat preventiv, luni seară, pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru omor deosebit de grav şi tentativă de omor.

PICCJ a preluat, marţi, ancheta privind asasinatul de la Piatra Neamţ. Decizia a fost luată în urma diverselor acuzaţii locale lansate la adresa poliţiştilor.

"Considerentele care au stat la baza acestei propuneri au vizat complexitatea cauzei, precum şi suspiciunile care au fost lansate în spaţiul public cu privire la o eventuală părtinire în modul de soluţionare a cauzei", se arată întrun comunicat al Ministerului Public.

Şeful Poliţiei Judeţene Neamţ, comisar-şef Aurelian Şoric, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu a avut nicio legătură cu familia Mararu, susţinând, cu ochii înlăcrimaţi, că presa îşi bate joc de familia lui.

Citeşte mai multe despre:

Bucuresti ancheta ucigas Piatra Neamt
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati