Antena 3 CNN Actualitate Presupusul ucigaş al lui Mararu, transportat la Bucureşti

Presupusul ucigaş al lui Mararu, transportat la Bucureşti

Presupusul ucigaş al lui Mararu, transportat la Bucureşti
Sursa foto: Foto: Video News
17 Noi 2010   •   13:59

Cristian Chilat, principalul suspect arestat pentru uciderea lui Gheorghe Mararu, este transportat, miercuri, la Bucureşti. Potrivit Mediafax, acesta va fi audiat în cadrul investigaţiei privind asasinatul din Piatra Neamţ. Ancheta a fost preluată, marţi, de către Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Cristian Chilat a fost arestat preventiv, luni seară, pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru omor deosebit de grav şi tentativă de omor.

PICCJ a preluat, marţi, ancheta privind asasinatul de la Piatra Neamţ. Decizia a fost luată în urma diverselor acuzaţii locale lansate la adresa poliţiştilor.

"Considerentele care au stat la baza acestei propuneri au vizat complexitatea cauzei, precum şi suspiciunile care au fost lansate în spaţiul public cu privire la o eventuală părtinire în modul de soluţionare a cauzei", se arată întrun comunicat al Ministerului Public.

Şeful Poliţiei Judeţene Neamţ, comisar-şef Aurelian Şoric, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu a avut nicio legătură cu familia Mararu, susţinând, cu ochii înlăcrimaţi, că presa îşi bate joc de familia lui.

×
Subiecte în articol: ancheta ucigas Piatra Neamț
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close