Antena 3 CNN Actualitate Prima mărturie a soției șoferului drogat

Prima mărturie a soției șoferului drogat

Prima mărturie a soției șoferului drogat
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Feb 2018   •   16:39

Mărturiile soţiei şoferului drogat se schimbă de la o oră la alta. Femeia a spus, până la urmă că soţul ei a bătut-o crunt şi că în maşină i-a strigat că "e ziua în care o sa moară".

Femeia a recunoscut că atât ea cât şi soţul ei au consumat droguri înainte să plece cu maşina.

În timp ce era la volan, bărbatul a crezut că un ruj al femeii este un dispozitiv de filat, iar de aici a început un scandal monstru care s-a încheiat cu accidentul în urma căruia trei maşini au fost spulberate.

"Era o chestie intre noi de ceva timp cu omorul. Nu l-am luat in serios. Este barbatul meu, îl iubesc, l-am iubit. Nu mă așteptam la așa ceva", a spus femeia.

Dragoş Bârligea a fost reţinut pentru tentativă de omor.

Un accident grav a avut loc, sâmbătă după-amiază, în centrul Bucureștiului. Cinci persoane au fost rănite, în urma accidentului rutier în care au fost implicate patru autoturisme. La fața locului s-au deplasat patru echipaje de la Pompieri și SMURD.

Potrivit martorilor, șoferul vinovat ar fi încercat să fugă de la locul accidentului.

„La un moment dat, am văzut o mașină care făcea slalom, celelalte mașini lovite se aflau la semafor, nu îmi dau seama cum. Avea viteză și la un moment dat a încercat să fugă și a lovit geamul mașinii unui taximetrist. Lumea vorbea că această mașină era urmărită de polițiști”, a spus un martor al accidentului, pentru Antena 3.

Șoferul care a provocat accidentul s-ar fi aflat sub influența drogurilor și se certa cu partenera sa, în timp ce conducea.

 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close