Antena 3 Actualitate Prima reacție a lui Eugen Teodorovici, după ce moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu a trecut

Prima reacție a lui Eugen Teodorovici, după ce moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu a trecut

09 Dec 2019   •   21:49
Prima reacție a lui Eugen Teodorovici, după ce moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Cîțu, după ce moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe a trecut.

Senatorii au adoptat, luni, moțiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Moțiunea simplă a trecut cu 59 de voturi „pentru”, 56 de voturi „împotrivă” și două abțineri. Votul a fost unul secret, electronic.

Eugen Teodorovici a oferit prima reacție, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, moderată de Ionuț Cristache. El a anunțat că va face el publice documentele pe care i le-a lăsat urmașului său, după ce va verifica dacă legea îi permite, precizând că nu îi va mai răspunde lui Cîțu pentru că s-ar ”coborî foarte, foarte jos”.

”Am să postez eu toate documentele pe care le-am lăsat la plecare. Domnul Cîțu nu l-a semnat, nu am înțeles de ce. Nu am luat cuvântul la moțiune, cred că m-aș coborî foarte, foarte jos ca să mai spun ce face el. Nu mai intru în clinciuri cu el.

Dacă au găsit ceva, să facă plângerea despre care au spus. Trebuia să vină să spună, că are o plasmă, în spate, uite, aici e minciuna, cu documente, iar apoi să depună plângerea.”, a spus Eugen Teodorovici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close