Antena 3 CNN Actualitate Primarul Sucevei crede că procesiunea cu moaște a contribuit la scăderea incidenței cazurilor COVID-19 în județ: ”Dumnezeu lucrează prin oameni”

Primarul Sucevei crede că procesiunea cu moaște a contribuit la scăderea incidenței cazurilor COVID-19 în județ: ”Dumnezeu lucrează prin oameni”

Primarul Sucevei crede că numărul cazurilor de COVID-19 din județ a scăzut de când a scos moaștele Sfântului Ioan pe străzi, într-o procesiune.

Primarul Sucevei crede că procesiunea cu moaște a contribuit la scăderea incidenței cazurilor COVID-19 în județ: ”Dumnezeu lucrează prin oameni”
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    30 Iun 2021   •   18:20

„Rata județului este 00 la mia de locuitori. Vom vedea ce se va întâmpla în toamnă. (...) Ne-a păzit Dumnezeu aici în Suceava, am spus acest lucru chiar din primăvară când s-a ieșit pe străzi într-o procesiune și pentru această pandemie și vin oamenii la mine și îmi spun ”domnu primar, eram la spital, când au ajuns în curtea spitalului (n.r. moaștele Sfântului Ioan) am simțit că am prins puteri și m-am însănătoșit”. Mulțumesc lui Dumnezeu că lucrurile sunt într-o stare de normalitate în Suceava, dar lucrurile se pot întoarce oricând.”, a declarat edilul în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat de un jurnalist dacă scăderea incidenței cazurilor COVID-19 în județul Suceava are legătură cu procesiunea, primarul a oferit un răspuns afirmativ.

„Și de asta. Sunt un credincios. Dumnezeu lucrează prin oameni.”, a mai spus acesta.

×
Subiecte în articol: primar COVID-19 moaste
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close