Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei reface aleile din cele mai mari parcuri bucureştene. Lucrările vor costa 16 milioane de euro

Primăria Capitalei reface aleile din cele mai mari parcuri bucureştene. Lucrările vor costa 16 milioane de euro

Primăria Capitalei reface aleile din cele mai mari parcuri bucureştene. Lucrările vor costa 16 milioane de euro
11 Feb 2011   •   23:42

Primăria Capitalei va reface aleile din cele mai mari parcuri bucureştene. Cu 16 milioane de euro se vor asfalta peste 150.000 de metri pătraţi de drumuri din zonele de agrement. Suma poate părea uriaşă dar este pentru prima dată în ultimii 20 de ani cînd infrastructura din parcuri este refăcută în totalitate.

Opt parcuri din Capitală vor fi reamenajate. Primăria s-a hotărât să plombeze toate gropile inestetice din cele mai mari parcuri bucureştene.

Din cele opt care sunt în subordinea Primăriei Capitalei, Parcul Tineretului stă cel mai prost la capitolul infrastructură. Şi vorbim de Parcul Tineretului, partea aflată în administrarea Primăriei Mari. Aleile neasfaltate, scările şubrede şi bordurile lipsă îl fac să arate ca pe vremea comunismului.

Contractul de 16 milioane de euro a fost deja atribuit însă lucrările vor începe abia după ce Consiliul General al Municipiului Bucureşti îşi va da acordul.

 

×
Subiecte în articol: parc
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close