Antena 3 CNN Actualitate Primăria sectorului 3 investeşte un milion de euro în paza parcurilor

Primăria sectorului 3 investeşte un milion de euro în paza parcurilor

Primăria sectorului 3 investeşte un milion de euro în paza parcurilor
Sursa foto: Foto: raspandaku.ro
27 Apr 2011   •   09:53

Un milion de euro. Atât vrea să dea Primăria sectorului 3 pentru paza unor parcuri şi investiţii. Contractul ar fi valabil timp de 6 luni, din vară şi până la sfârşitul anului.

Serviciile de pază la care se gândesc autorităţile locale din sectorul 3 fac obiectul a două contracte. Unul, dorit de Primărie, pentru paza a 28 de investiţii, pentru care s-ar cheltui 600 de mii de euro, iar celălalt, cerut de Direcţia Parcuri sector 3, instituţie subordonată Primăriei, care vrea să dea peste 300 de mii unei firme pentru paza a cinci parcuri. Cele două licitaţii se vor organiza la începutul lunii iulie, iar câştigătorii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii.

Firma care se va ocupa de paza investiţiilor, trebuie să aibă 84 de agenţi de pază şi 28 de agenţi de intervenţie, să aibă un dispecerat cu o dotare minimă, să monteze cabine de pază în faţa fiecărui obiectiv, iar agenţii vor trebui să fie dotaţi cu uniforme, bastoane de cauciuc , pulverizatoare lacrimogene, detectoare de metale, staţii de radio emisie şi telefoane mobile.

 



În cazul celui cel de al doilea contract, firma care va câştiga licitaţia se va ocupa de paza parcurilor Alexandru Ioan Cuza, Titan, Titanii, Pantelimon şi Gheorghe Pătraşcu. Potrivit caietului de sarcini, e nevoie de 33 de agenţi de pază şi 10 câini utilitari cu atestat de dresaj.
Agenţii trebuie să fie dotaţi cu ATV-uri şi biciclete.

Contractele de pază ar urma să fie valabile în perioada 30 iulie- 30 decembrie 2011, dar ar putea fi prelungite cu încă patru luni în anul 2012.


×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close