Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Ștefăneștii de Jos, acuzat că a violat o fată de 12 ani, s-a autosuspendat din PNL

Primarul din Ștefăneștii de Jos, acuzat că a violat o fată de 12 ani, s-a autosuspendat din PNL

Primarul din Ștefăneștii de Jos, vizat într-un dosar de act sexual cu un minor, s-a autosuspendat din Partidul Național Liberal. Edilul a anunțat pe pagina sa de Facebook că a cerut un test poligraf și unul ADN prin care să dovedească faptul că bebelușul născut în urma presupusei relații sexuale cu o copilă în vârstă de 12 ani nu este al său.

Primarul din Ștefăneștii de Jos, acuzat că a violat o fată de 12 ani, s-a autosuspendat din PNL
de Gabriel Dano    |    13 Iun 2021   •   08:37

Și locuitorii din Ștefăneștii de Jos sunt convinși că totul este o înscenare.

"Pe fondul informațiilor complet neadevărate care circulă despre mine în spațiul public, deși mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid și să renunț la calitatea de membru al Partidului Național Liberal până la clarificarea situației.

Este o decizie grea, dar imperativă, întrucât nu îmi doresc să aduc în niciun fel prejudicii de imagine partidului meu. Am încredere că îmi voi demonstra nevinovăția. Probele vor demonstra asta, pentru că am solicitat un test poligraf și un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spațiul public.

Sunt convins că se va face dreptate iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiția nu ar trebui să se facă la televizor. Ar trebui să lăsăm magistrații să își facă treaba, fără presiuni de acest fel. Dosarul este în desfășurare, nu pot comenta mai multe, aștept finalizarea lui", a transmis Ștefan Ionel Robert, prin intermediul paginii sale de Facebook.

×
Parteneri
Mii de șoferi vor da bani în plus pentru a circula prin România
x close