Antena 3 CNN Actualitate Primarul Gabriela Firea a dezvăluit cel mai mare secret al său: „Nu a fost nici un motiv de jenă”

Primarul Gabriela Firea a dezvăluit cel mai mare secret al său: „Nu a fost nici un motiv de jenă”

Primarul Gabriela Firea a dezvăluit cel mai mare secret al său: „Nu a fost nici un motiv de jenă”
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Oct 2016   •   17:47

Prezentă la inugurarea unei clinici de fertilizare în vitro, Gabriela Firea a vorbit deschis despre această procedură, recunoscând că şi ea a fost nevoită să o facă pentru a-i dărui primul copil lui Florentin Pandele.  

”Am trei copii, iar ce-l de-al doilea născut, băiețelul de 4 ani și jumătate, s-a născut în această clinică. De fapt aici s-a produs minunea, împreună cu domnul profesor Poiană și asociații domniei sale, aici de față. Pentru mine nu a fost nici un motiv de jenă, de rușine de a ascunde acest subiect. Am realizat că sunt multe femei care ascund faptul că urmează un tratament de fertilitate, cărora le este teamă de implicațiile unui astfel de tratament pentru organismul lor sau pentru viața copiilor. David Petru, băiețelul meu (n.r.- venit pe lume în urma unei fertilizări în vitro) este un copil normal, chiar foarte năzdrăvan”, a povestit edilul, potrivit Libertatea.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea primarul capitalei
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close