Antena 3 CNN Actualitate Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a dezvăluit cât au cheltuit primăriile de sector cu deszăpezirea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a dezvăluit cât au cheltuit primăriile de sector cu deszăpezirea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a dezvăluit cât au cheltuit primăriile de sector cu deszăpezirea
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Ian 2017   •   19:36

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a dezvăluit într-un interviu pentru Hotnews.ro cât au cheltuit primăriile de sector până acum cu deszăpezirea.

 „Este prima interventie majora din sezonul 2016-2017. Pana in acest moment, Primariile nu au facut decontul, pentru ca inca se lucreaza. Dupa terminarea tuturor actiunilor de deszapezire, vom discuta despre plati. Acestea se vor face doar raportat la prestatia efectuata, la numarul de utilaje si de oameni prezenti efectiv in teren. Primariile de sector si de Politia Locala a Municipalitatii au verificat non-stop modul in care au actionat firmele de deszapezire. Nu vom plati decat ceea ce s-a efectuat. Atunci vom putea analiza si raportul calitate-pret.
Din datele pe care le-am primit, in sezonul 2015-2016, suma totala alocata pentru deszapezire la nivelul Capitalei a fost de aproximativ 11,4 milioane euro, sumele fiind repartizate astfel:
–       2,3 milioane euro sectorul 1
–       4,3 milioane euro sectorul 2
–       549.000 euro sectorul 3
–       894.000 euro sectorul 4
–       151.000 euro sectorul 5
–       3,2 milioane euro sectorul 6″, a dezvaluit Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea primar general
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close