PRIME DE PAȘTE. Ce prime de Paște acordă unii angajatori

16 Apr 2019   •   12:20
PRIME DE PAȘTE. Ce prime de Paște acordă unii angajatori

PRIME DE PAȘTE Peste jumătate dintre angajatori (55%) vor acorda în acest an prime sau beneficii salariaţilor cu ocazia sărbătorilor de Paşte, iar aproape jumătate dintre aceştia spun că valoarea va fi de până la 150 de lei, arată un sondaj realizat de BestJobs. De asemenea, în circa 20% din cazuri, valoarea primelor va fi cuprinsă între 151 şi 200 de lei, iar pentru restul de 30% va fi chiar mai mare de acest nivel.

PRIME DE PAȘTE. Un procent destul de mare dintre angajatori, de aproape o treime, nu va acorda niciun fel de beneficii, iar 12,4% nu au luat încă o decizie. Dintre cei care au răspuns afirmativ, aproape 40% spun că vor acorda prime în bani, iar 34% vor da salariaţilor tichete cadou, mai puţini fiind cei care vor acorda coşuri cu produse specifice de sezon sau zile libere suplimentare.

PRIME DE PAȘTE. Peste 20% sunt nehotărâţi sub ce formă vor acorda beneficiile de Paşte. În orice caz, puţini îşi permit să mărească valoarea primelor sau a beneficiilor ce vor fi acordate în 2019. Circa două treimi dintre angajatorii care vor acorda prime de Paşte spun că acestea vor avea o valoare similară cu cea de anul trecut, 16% afirmă că vor fi cu 5 - 10% mai mari, iar circa 11,8% au declarat că valoarea beneficiilor va fi cu 20 - 25% mai mare decât în anul precedent. Restul de 6% susţin că valoarea ar putea fi ceva mai mică.

Mai multe, pe Adevărul.

ExitPOLL
x close