Antena 3 CNN Actualitate Prime uriaşe pentru o societate a Primăriei Ploieşti

Prime uriaşe pentru o societate a Primăriei Ploieşti

Prime uriaşe pentru o societate a Primăriei Ploieşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iun 2015   •   09:31

Noi nereguli ies la iveală la primăria din Ploieşti. O societate din subordinea primăriei a beneficiat de prime substanţiale în bani, ca recompensă pentru performanţele obţinute în anul 2013. Totul s-a întâmplat în timp ce la conducerea primăriei se afla încă Iulian Bădescu, cel care în prezent se află în arest preventiv. Directorul general al societăţii a încasat peste 32.500 de lei, iar ceilalţi din echipa executiva câte 10.000 de lei fiecare.

2014 a fost un an profitabil pentru conducerea Societăţii de Gospodărire Urbana Ploieşti: pe lîngă salarii, şefii instituţiei şi-au acordat şi sporuri uriaşe. Reprezentanţii societăţii spun că primele au fost acordate pentru performanţele financiare obţinute de către societate şi că totul a fost legal.

Conducerea primăriei a demarat o serie de verificări după ce un angajat al societăţii, nemulţumit de sumele uriaşse de bani primite de şefi, a a făcut publice copiile statelor de plată. Societatea de gospodărire Urbană Ploieşti are o echipă manageriala formată din 6 directori si 780 angajaţi şi se află în subordinea municipalităţii. Sumele de bani au fost acordate în timp ce primar al Ploieştiului era Iulian Bădescu, în prezent arestat preventiv pentru fapte de corupţie.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close