Antena 3 CNN Actualitate PRIMELE TEORII ALE CONSPIRAȚIEI după moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma: „Așa se iese din afaceri atât de murdare. Era un martor-cheie”

PRIMELE TEORII ALE CONSPIRAȚIEI după moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma: „Așa se iese din afaceri atât de murdare. Era un martor-cheie”

PRIMELE TEORII ALE CONSPIRAȚIEI după moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma: „Așa se iese din afaceri atât de murdare. Era un martor-cheie”
de S.T.    |    23 Mai 2016   •   00:08

După anunțul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma au apărut și primele teorii ale conspirației. Zeci de mesaje postate de internauți care pun la îndoială faptul că bărbatul s-a sinucis.

„Hmm, cam cusut cu ață albă acest deces! A murit accidental, a ținut cu tot dinadinsul să moară, sau a fost ajutat să părăsească această lume? Sunt multe necunoscute!”, a scris un internaut, după ce altul a postat o știre despre moartea lui Condrea.

„Indiferent ce anchetă se face mortul nu mai poate vorbi: cine este creierul afacerii, unde sunt banii, cum este alcătuită rețeaua. Nu putea lucra singur și fără acordul serviciilor și al managerilor de spital”, a scris altul.

”Așa se iese din afaceri atât de murdare. Era un martor-cheie care ar fi tras după el la bulău pe mulți: politicieni, smecheri din sănătate, businessmani, e vorba de mult prea mulți bani și de mult prea multe cadavre călcate în picioare, ca să se termine totul cu Condrea asta!” , este comentariul postat de un alt român pe Facebook.

„A fost ajutat să moară!”, a scris altul.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close