Antena 3 CNN Actualitate Prinţesa Brianna Caradja ar putea fi executată silit de cimitirul Bellu

Prinţesa Brianna Caradja ar putea fi executată silit de cimitirul Bellu

Prinţesa Brianna Caradja ar putea fi executată silit de cimitirul Bellu
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Iun 2011   •   11:54

Criza pare să fi lăsat urme adânci în buzunarele prinţesei Brianna Caradja. Potrivit site-ului STL.RO prinţesa este pe cale să fie executată silit, de reprezentanţii cimitirului Bellu. Se pare că Brianna n-a mai plătit de ani buni banii necesari pentru întreţinerea mormântului familiei.  Suma este ridicolă pentru un cap încoronat: mai puţin de patru mii de lei.

În cimitirul Bellu din Capitală se odihnesc străbunicii prinţesei şi fratele bunicului ei. Brianna Caradja ar fi trebui să vireze în fiecare an o sumă de bani în conturile Administratiei Cimitirelor si Crematorilor Umane din capitală pentru întreţinerea locului de veci. Priţesa n-a mai făcut asta din 1995 aşa că acum a fost "trasă de mână".

Suma pe care o datorează prinţesa este ridicolă, pentru cineva cu statutul ei.  În cazul în care nu va plăti datoria, Brianna Caradja riscă să fie executată silit.

Potrivit site-ului STL.RO aceasta nu este singura datorie a prinţesei. Aceasta ar fi rămas în urmă cu plata întreţinerii pentru locuinţa sa. De asemenea este datoare şi faţă de cimitirul din judeţul Prahova în care este îngropată bunica ei.

 



×
Subiecte în articol: executare silita cimitirul bellu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close