Prinţul Carol Ferdinand a împlinit un an: Preşedintele Băsescu i-a tăiat moţul şi i-a dăruit un pix Mont Blanc

de Antena3.ro    |    10 Ian 2011   •   14:55
Prinţul Carol Ferdinand a împlinit un an: Preşedintele Băsescu i-a tăiat moţul şi i-a dăruit un pix Mont Blanc Galerie foto (1) Foto:printulpaulderomania.ro
Traian Băsescu a fost prezent, duminică, la ceremonia de „tăiere a moţului” prinţului Carol Carol Ferdinand care marţi urmează să împlinească un an. Preşedintele a participat la eveniment alături de soţia sa, oferindu-i micuţului pixul său Mont Blanc, jucării şi hăinuţe.

Liderul României şi soţia sa, Maria Băsescu, i-au invitat duminică, la reşedinţa lor din Bucureşti, pe Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, împreună cu fiul lor, Prinţul Carol Ferdinand, pentru a sărbători împreună un an de la naşterea prinţului.Traian Băsescu a fost şi cel care i-a tăiat moţul Prinţului Carol Ferdinand.

Soţia lui Traian Băsescu a pregătit o masă festivă cu bucate tradiţionale româneşti. Desertul a constat într-un tort personalizat, pe glazură apărând imaginea lui Popeye marinarul şi un marinar mai mic.

"Conform tradiţiei, naşii au aşezat pe masă diverse obiecte menite să-i atragă atenţia lui Carol Ferdinand. Pentru micul prinţ însă cel mai interesant obiect s-a dovedit a fi pixul Mont Blanc al preşedintelui Traian Băsescu, acesta declarând, amuzat de alegerea finului, că a semnat multe decrete importante cu el şi o să i-l ofere cadou”, se arată într-un comunicat remis agenţiei Mediafax.

„Prinţul Carol Ferdinand a primit din partea naşilor şi alte daruri: jucării, hăinuţe, cărţi, dar şi cadouri simbolice, cum ar fi: o cutiuţă din argint pentru păstrarea şuviţei de păr şi trei mere roşii din sticlă, realizate de un artist din Târgu Jiu", precizează acelaşi comunicat.

La eveniment au participat mambrii familiei regale şi cei patru membrii ai familiei prezidenţiale, soţii Traian şi Maria Băsescu şi cele două fiice ale lor, Ioana şi Elena.

Carol Ferdinand s-a născut la 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti. El a fost botezat în religia ortodoxă de cuplul prezidenţial pe data de 22 mai 2010.

 

 

Parteneri
x close