Antena 3 CNN Actualitate Prinţul Charles, întâlnire la Cotroceni cu Iohannis

Prinţul Charles, întâlnire la Cotroceni cu Iohannis

Prinţul Charles, întâlnire la Cotroceni cu Iohannis
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mai 2015   •   09:12

Moştenitorul coroanei britanice e din nou în România. De data asta a ţinut neaparat ca înainte să meargă la proprietăţile pe care le deţine în Ardeal să treacă pe la Palatul Cotroceni să îl cunoască pe noul preşedinte al României.

An de an Prinţul Charles ia drumul României. Îi plac atât de mult frumuseţile României încât chiar şi de mai multe ori pe an lasă totul şi vine să îşi viziteze proprietăţile din inima Ardealului. Ultima vizită în România a avut loc acum un an, când s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu. La fix un an moştenitorul tronului britanic vine la Bucureşti să îl vadă pe noul preşedinte al României.

La Viscri, Prinţul Charles vine de 15 ani şi s-a ocupat prin fundaţia sa de recondiţionarea caselor tradiţionale şi, cel mai important, de promovarea ţării noastre peste hotare. Moştenitorul tronului regal britanic a fost invitatul special al documentarului "Wild Carpathia", unde a vorbit despre legăturile sale de suflet cu România.La Viscri, locul lui de suflet, prinţul are un conac şi o casă ţărănească de poveste.
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close