Antena 3 CNN Actualitate Procesul lui Radu Prisăcaru, amânat în întuneric

Procesul lui Radu Prisăcaru, amânat în întuneric



Procesul lui Radu Prisăcaru, amânat în întuneric
19 Mar 2007   •   16:54

Procesul în care fostul prefect al Iaşului, Radu Prisăcaru, ar fi trebuit să fie audiat a fost amânat din cauza unei pene de curent la tribunal. Radu Prisăcaru a fost trimis în judecată pentru luare de mită în luna septembrie a anului trecut. La termenul de luni, fostul prefect urma să aducă dovezi care să îi demonstreze nevinovăţia. Tot luni, urma să fie audiat şi omul de afaceri Cristian Maftei, considerat complice în urma acţiunii de luare de mită.

Prefectul de Iaşi Radu Prisăcaru, şeful ADS Iaşi, Flavius Ioniţă, omul de afaceri Cristian Maftei şi avocatul Toni Baltag au fost arestaţi prevenitiv la începutul lunii septembrie, în urma unui denunţ făcut de soţul decanului Facultăţii de Stomatologie din Iaşi.

Denunţătorul a reclamat fatpul că atât fostul prefect, cât şi şeful ADS Iaşi au pus condiţii atunci când s-a discutat retrocedarea unei suprafeţe de 20 de hectare de teren. Condiţia principală era ca terenul să fie retrocedat, doar dacă Prisăcaru şi Flavius Ioniţă primeau şi ei, gratuit, trei hectare din cele 20.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close