Antena 3 CNN Actualitate Procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu a început cu o amânare. Următorul termen, pe 26 noiembrie

Procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu a început cu o amânare. Următorul termen, pe 26 noiembrie

Procesul lui Sorin Ovidiu Vîntu a început cu o amânare. Următorul termen, pe 26 noiembrie
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Noi 2010   •   08:01

Procesul în care Sorin Ovidiu Vîntu este judecat, alături de Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian, pentru favorizarea lui Nicolae Popa, a început cu o amânare. Instanţa Tribunalului Bucureşti a dispus ca următorul termen să aibă loc în 26 noiembrie.

Luni, la primul termen al procesului, Alexandru Stoian a cerut amânarea judecării cauzei pe motiv că doreşte să îşi angajeze un apărător. Un avocat din oficiu a depus la dosarul cauzei o delegaţie pentru a-l putea reprezenta la acest termen.

Procurorul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut instanţei prelungirea măsurii interdiţiei de a părăsi ţara pentru Vîntu, Ţurcan şi Stoian, judecătorul urmând să ia o decizie în acest sens.

Procurorii au stabilit că, între octombrie 2009 şi ianuarie 2010, Sorin Ovidiu Vîntu i-ar fi trimis lui Popa două tranşe de bani, de 50.000, respectiv 20.000 euro.

Sorin Ovidiu Vîntu şi cei doi colaboratori sunt cercetaţi în libertate. Ei au fost eliberaţi pe 16 septembrie, după o săptămână de detenţie.

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vantu proces
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close