Antena 3 CNN Actualitate Procurorii DIICOT cercetează un grup de persoane suspectate de şantaj şi proxenetism

Procurorii DIICOT cercetează un grup de persoane suspectate de şantaj şi proxenetism

Procurorii DIICOT cercetează un grup de persoane suspectate de şantaj şi proxenetism
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Apr 2011   •   08:12

Procurorii DIICOT efectuează 11 percheziţii domiciliare în Târgovişte. Este vizat un grup infracţional de 15 persoane, specializat în  şantaj şi proxenetism.  Activitatea infracţională a grupului era coordonată de către învinuitul Florin Ghinea zis "Ghenosu", conform Mediafax.

Conform primelor informaţii, cele mai multe forţe de ordine se află la intrarea în Târgovişte, unde locuieşte "Ghenosu". Prejudiciul ar fi de ordinul sutelor de mii de euro.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, activitatea infracţională a grupului era coordonatã de cãtre Florin Nicolae Ghinea, zis "Ghenosu", din penitenciarul în care acesta se aflã, personal sau prin intermediul altor persoane.

Membrii grupului acţionau în judeţul Dâmboviţa, recrutând zece persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, cãrora le-au asigurat protecţia în vederea practicãrii prostituţiei de lux în Irlanda.

Activitatea infracţionalã era promovatã prin intermediul unui site specializat de tip "escort". Membrii grupării au obţinut astfel suma de aproximativ 550.000 de euro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close