Antena 3 CNN Actualitate Procurorii verifică documentele medicale ale lui Sorin Ovidiu Vîntu, la Spitalul Floreasca

Procurorii verifică documentele medicale ale lui Sorin Ovidiu Vîntu, la Spitalul Floreasca

Procurorii verifică documentele medicale ale lui Sorin Ovidiu Vîntu, la Spitalul Floreasca
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Ian 2011   •   19:26

Procurorii fac verificări la spitalul Floreasca, unde este internat Sorin Ovidiu Vîntu, pentru a vedea documentele medicale ale acestuia. Vîntu nu s-a prezentat, marţi, la procesul în care este judecat pentru favorizarea infractorului.

Omul de afaceri s-a internat, luni, la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind diagnosticat cu rotulă spartă.

Avocaţii lui Vîntu au depus mai multe documente medicale, respectiv două radiografii şi un document de la medicul cardiolog austriac Thomas Bruner, care l-a operat pe omul de afaceri în 2007. Potrivit Mediafax, judecătoarea Camelia Bogdan a cerut lămuriri cu privire la faptul că acelaşi medic a diagnosticat şi ruptura de rotulă a lui Vîntu.

Tot marţi, avocaţii lui Vîntu au cerut instanţei ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara pe o perioadă de şapte zile, pentru a-i permite omului de afaceri să meargă la Viena în vederea efectuării unei operaţii la piciorul drept.

Procurorii Parchetului General l-au trimis în judecată pe Vîntu sub acuzaţia că i-ar fi trimis în Indonezia mai multe sume de bani fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI.

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu procurori verificari
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close