Antena 3 CNN Actualitate Profesor din Suceava cu mască desenată în Paint, la o acţiune a Poliţiei pentru elevi

Profesor din Suceava cu mască desenată în Paint, la o acţiune a Poliţiei pentru elevi

Poliţiştii din Suceava i-au desenat în Paint masca de protecţie a unui profesor de la un liceu din municipiu, după ce acesta a fost fotografiat fără mască la o acţiune a Poliţiei pentru elevi.

Profesor din Suceava cu mască desenată în Paint, la o acţiune a Poliţiei pentru elevi
de Alin Tarnovschi    |    27 Mar 2021   •   11:31

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a transmis presei un comunicat prin care anunţa că poliţiştii au desfăşurat o acţiune în liceu pentru a-i învăţa pe elevi cum să nu devină victime ale unor infracţiuni sau cum să nu devină infractori.

În imaginile transmise presei apar elevi cu măști de protecție, o polițistă care, la fel, poartă masca și un profesor fără mască. Pe fața acestuia, însă, a fost desenată o mască neagră, în Paint.

Comunicatul Poliției anunța, vineri, că aproximativ 1.000 de elevi suceveni au beneficiat de activități de educație juridică și anti-infracțională în cadrul unei serii de acțiuni - maraton desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară din Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

"Activitățile de educație juridică au fost implementate în licee și colegii de pe raza județului Suceava cu sprijinul directorilor unităților de învățământ și al profesorilor coordonatori, atât în mediul urban cât și în mediul rural în cadrul proiectului Delincvența juvenilă între responsabilitate și decizie inițiat la începutul lunii martie 2021", se arată în comunicat.

Inspectorul școlar județean Suceava, Grigore Bocanci, a declarat la Digi24 că situația este regretabilă și că nu știe de unde au apărut imaginile, nici dacă sunt trucate, însă se va informa asupra situației.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
DIICOT: Imagini de la capturarea celor ce conduc mafia gunoaielor
x close