Antena 3 CNN Actualitate Prognoză meteo 13 iunie-15 iulie. Temperaturi coborâte în această vară

Prognoză meteo 13 iunie-15 iulie. Temperaturi coborâte în această vară

Meteorologii spun că  următoarea lună temperaturi apropiate de cele specifice ale perioadei, potrivit unei informări transmisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 15 iunie-13 iulie.

Prognoză meteo 13 iunie-15 iulie. Temperaturi coborâte în această vară
Sursa foto: Hepta
13 Iun 2020   •   08:44

Pentru săptămâna 15 - 21 iunie, ANM spune că valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice și vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Pentru săptămâna 22 - 29 iunie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Pentru săptămâna 29 iunie - 6 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

Pentru săptămâna 6 - 13 iulie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

„Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile”, potrivit ANM.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close