Antena 3 CNN Actualitate Vreme închisă și deosebit de rece. Când revin zilele călduroase de primăvară

Vreme închisă și deosebit de rece. Când revin zilele călduroase de primăvară

Prognoza meteo pentru 25 martie 2020. Vremea se va menţine deosebit de rece. În regiunile vestice, sudice şi parţial în centru, cerul va fi noros şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formã de lapoviţã şi ninsoare, iar la munte va ninge.

Vreme închisă și deosebit de rece. Când revin zilele călduroase de primăvară
25 Mar 2020   •   09:02

În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare.

Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri îndeosebi la munte, în nord-estul Munteniei şi pe litoral, unde la rafalã vitezele vor fi în general de 55...80 km/h, iar în zona montanã a judeţelor Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara şi Gorj de 80...100 km/h, spulberând puternic zãpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade.

Totodată, meteorologii prognozează pentru intervalul cuprins între miercuri și joi că vremea se va menține închisă și deosebit de rece.

„Vântul va avea intensificări, temporar cu viteze la rafală de 45...50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza zilnic prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice”, conform sursei citate.

Estimări meteorologice pentru perioada 23.03.2020 - 20.04.2020  

Săptămâna 23.03.2020 – 30.03.2020   Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de normalul perioadei, posibil deficitare, local, în nordul extrem.  

Săptămâna 30.03.2020 – 06.04.2020   Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare, în cea mai mare parte a ţării.  

Săptămâna 06.04.2020 – 13.04.2020   Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii ţări, posibil uşor mai ridicate în regiunile estice şi sud-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice şi apropiate de cele normale în rest. Excepţie va face nordul extrem al ţării, unde acestea vor fi local excedentare.  

Săptămâna 13.04.2020 – 20.04.2020   Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toată ţara.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close