Antena 3 Actualitate PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE. Programul casieriilor Enel în perioada vacanței de Paște

PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE. Programul casieriilor Enel în perioada vacanței de Paște

24 Apr 2019   •   11:29
PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE. Programul casieriilor Enel în perioada vacanței de Paște

PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE. Magazinele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în perioada 26 aprilie – 1 mai.    

PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:

PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau furnizare gaze naturale. 

PROGRAM CASIERII ENEL DE PAȘTE În plus, clienţii Enel Energie Muntenia, care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html  

Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close