Antena 3 CNN Actualitate Rabla pentru electrocasnice decembrie 2022 | Veste proastă pentru cei care au primit tichete și nu le-au folosit

Rabla pentru electrocasnice decembrie 2022 | Veste proastă pentru cei care au primit tichete și nu le-au folosit

Mâine începe prima etapă a programului rabla pentru electrocasnice decembrie 2022. Sunt pregătite peste 62.000 de tichete, cu o valoare totală de 25 de milioane de lei. Noua etapă vine și cu o veste proastă pentru toți cei care anterior au primit tichete și nu le-au folosit. 

Rabla pentru electrocasnice decembrie 2022 | Veste proastă pentru cei care au primit tichete și nu le-au folosit
Sursa foto: Profimedia Images
de Ştefan Petrică    |    04 Dec 2022   •   11:16

Rabla pentru electrocasnice decembrie 2022 începe, luni, 5 decembrie.

Ministrul Mediului a anunțat că acei oameni care au obținut tichete în trecut, dar nu le-au folosit, ar putea să fie excluși cu totul din program, și asta pentru că în clipa de față ei sunt restricționați doar la a mai aplica pentru aceleași produse electrocasnice.

Cu toate acestea, programul se bucură de succes, iar cei care blochează acest program trebuie sancționați, astfel, cât mai mulți oameni să beneficieze de aceste vouchere.

Mâine, începând cu ora 10:00, se deschide prima etapă pentru electrocasnicele mari, frigidere, mașini de spălat, mașini de spălat vase etc.

Sunt alocați 25 milioane de lei pentru această primă etapă și vor fi distribuite 62.000 de vouchere a cate 400 de lei fiecare.

Urmează a doua etapă cu 10 milioane de lei alocați în care, cei care doresc, pot achiziționa laptopuri și tablete.

Vor primi vouchere de 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete.

Pe 19 decembrie va fi cea de-a treia etapă a programului în care se vor putea achiziționa aspiratoare, aparate de aer condiționat sau uscătoare de rufe. Voucherele au prețuri între 200 și 400 de lei.

Ministrul Mediului a dat și o veste bună și a spus că unele dintre vouchere vor putea avea o valoare mărită, și asta pentru că multe dintre electrocasnice au un randament bun în ceea ce privește consumul de curent. Din acest motiv, și valoarea voucherelor ar putea să crească.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close