Proiect ambițios pentru traficul din București

27 Ian 2020   •   22:41
Proiect ambițios pentru traficul din București Foto: pixabay.com

Bucureștiul se pregătește de un Mega-bulevard nou-nouț care va străbate 3 sectoare.

Anunțul a fost făcut de primarul Sectorului 5, Daniel Florea, care a nunțat că acest bulevard va lua naștere prin transformarea a 7,4 km liniari de cale ferată dezafectată între Cotroceni (Răzoare) și Șoseaua Giurgiului.

”CEL MAI MARE PROIECT REAL DE FLUIDIZARE A TRAFICULUI IN 3 SECTOARE DIN BUCURESTI! Transformarea a 7,4 km liniari de cale ferata dezafectata (de 30 de ani) intr-un mega-bulevard intre Cotroceni (Razoare) si Soseaua Giurgiului.”, anunță primarul Daniel Florea pe pagina sa de Facebook.

El anunță că i-a invitat Joi, 30 ianuarie, ora 13.00 pe toți 42 de parlamentari de București să semneze inițiativa legislativă prin care cei 7,4 km de cale ferată dezafectată aflați în proprietatea publică a statului, a Ministerul Transporturilor și a CFR în proprietatea Primăriei Sectorului 5. El susține că dacă acest lucru se va întâmpla și se va finaliza proiectul inițiat de el atunci se va fluidiza substanțial traficul în jumătate din București.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close