Antena 3 CNN Actualitate Proiect de lege pentru ”liber” la toate tipurile de petarde

Proiect de lege pentru ”liber” la toate tipurile de petarde

În timp ce alte ţări intenţionează să interzică total folosirea articolelor pirotehnice, deputatul Cătălin Rădulescu şi alţi 11 colegi de-ai lui vor liber la toate tipurile de articole pirotehnice. O iniţiativă de acest fel a trecut tacit de Senat şi va ajunge în plenul Parlamentului.

Proiect de lege pentru ”liber” la toate tipurile de petarde
01 Ian 2020   •   15:45

În timp ce o lege care înăspreşte pedepsele pentru utilizarea şi vânzarea ilegală a artificiilor şi petardelor zace în comisii prin Parlament, o iniţiativă PSD care propune ca o serie de articole pirotehnice periculoase să poată fi vândute la liber a trecut tacit de Senat, potrivit digi24.ro.  

 „Este foarte important de subliniat că aceste accidente pot avea urmări foarte grave. Pentru câteva clipe de plăcere, pot rămâne urmări pe care după aceea va trebui să le ducem toată viaţa. Au fost persoane care şi-au pierdut vederea, au fost persoane care şi-au pierdut unul dintre ochi, au fost persoane care şi-au pierdut viaţa în urma unor astfel de accidente”, atenţionează Alis Grasu, manager la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close