Antena 3 CNN Actualitate Propunere surprinzătoare la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție. Președintele Iohannis s-a panicat

Propunere surprinzătoare la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție. Președintele Iohannis s-a panicat

Propunere surprinzătoare la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție. Președintele Iohannis s-a panicat
29 Mar 2019   •   22:22

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar, la Palatul Cotroceni. 

La întâlnire au participat reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Asociaţiei Forumul Judecătorilor din România, ai VeDem Just, Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, Asociaţiei Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor, Asociaţiei Iniţiativa pentru Justiţiei, Asociaţiei Procurorilor din România, Asociaţiei LiderJust, Asociaţiei Magistraţilor din România. 

Berta Popescu a prezentat la ”Exces de putere” întrebarea cheie care a fost sugerată președintelui Iohannis pentru a fi pusă la referendum.

Unii dintre magistrații au avut o sugestie interesantă pentru Președinte: ”Românii sunt de acord să fie demiși din funcțiile publice absolut toți cei care au semnat protocoale secrete între Justiție și SRI din anul 2009 până în anul 2016”. Sugestia a venit din partea magistraților UNJR.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close