Antena 3 CNN Actualitate Protest inedit. Un braşovean a împărţit gogoşi şoferilor, pentru că nu i se respectă dreptul la proprietate (VIDEO)

Protest inedit. Un braşovean a împărţit gogoşi şoferilor, pentru că nu i se respectă dreptul la proprietate (VIDEO)

Protest inedit. Un braşovean a împărţit gogoşi şoferilor, pentru că nu i se respectă dreptul la proprietate (VIDEO)
Sursa foto: Brasov
06 Iun 2009   •   17:45

Braşoveanul care susţine că pe terenul său a fost construit un pod a organizat din nou, sâmbătă, o acţiune de protest. El a blocat traficul pe şoseaua de centură a oraşului şi a împărţit gogoşi şoferilor care stationau în coloană. A vrut să îşi arate încă odată nemulţumirea faţă de autorităţile locale refuză să îl despăgubească.

Braşoveanul Ladislau Vankay s-a gândit să dea ceva de pomană dreptului de proprietate care, susţine el, în România a murit demult. Aşa că a blocat cu un lanţ intrarea pe pod şi s-a apucat de împărţit gogoşi şoferilor. Aceştia nu au fost revoltaţi de acţiunea bărbatului, din contră, îl susţin în demersul său, atâta timp cât legea e de partea sa.

La scurt timp au aparut şi politiştii care l-au luat la întrebari. A venit şi un lăcătuş pentru a tăia lanţul care bloca traficul. Ladislau Vankay mai are patru dosare penale pentru aceeaşi infracţiune, însă susţine că nu se lasă până când drepturile sale nu vor fi respectate.



Ladislau Vankay a primit în urmă cu o lună o sentinţă judecătorească care îl pune în posesia unei parcele de 460 metri pătraţi în Braşov. Pe această bucată de pământ a fost construită însă, centura ocolitoare a oraşului. Supărat că autorităţile nu vor să îl ajute să intre în posesia pământului revendicat, bărbatul s-a hotărât să îşi facă singur dreptate.

Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close