Antena 3 Actualitate Protest inedit. Un braşovean a împărţit gogoşi şoferilor, pentru că nu i se respectă dreptul la proprietate (VIDEO)

Protest inedit. Un braşovean a împărţit gogoşi şoferilor, pentru că nu i se respectă dreptul la proprietate (VIDEO)

06 Iun 2009   •   17:45
Protest inedit. Un braşovean a împărţit gogoşi şoferilor, pentru că nu i se respectă dreptul la proprietate (VIDEO)
Sursa foto: Brasov

Braşoveanul care susţine că pe terenul său a fost construit un pod a organizat din nou, sâmbătă, o acţiune de protest. El a blocat traficul pe şoseaua de centură a oraşului şi a împărţit gogoşi şoferilor care stationau în coloană. A vrut să îşi arate încă odată nemulţumirea faţă de autorităţile locale refuză să îl despăgubească.

Braşoveanul Ladislau Vankay s-a gândit să dea ceva de pomană dreptului de proprietate care, susţine el, în România a murit demult. Aşa că a blocat cu un lanţ intrarea pe pod şi s-a apucat de împărţit gogoşi şoferilor. Aceştia nu au fost revoltaţi de acţiunea bărbatului, din contră, îl susţin în demersul său, atâta timp cât legea e de partea sa.

La scurt timp au aparut şi politiştii care l-au luat la întrebari. A venit şi un lăcătuş pentru a tăia lanţul care bloca traficul. Ladislau Vankay mai are patru dosare penale pentru aceeaşi infracţiune, însă susţine că nu se lasă până când drepturile sale nu vor fi respectate.Ladislau Vankay a primit în urmă cu o lună o sentinţă judecătorească care îl pune în posesia unei parcele de 460 metri pătraţi în Braşov. Pe această bucată de pământ a fost construită însă, centura ocolitoare a oraşului. Supărat că autorităţile nu vor să îl ajute să intre în posesia pământului revendicat, bărbatul s-a hotărât să îşi facă singur dreptate.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close