Antena 3 CNN Actualitate Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, mort în condiții suspecte: A fost găsit spânzurat într-un garaj

Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, mort în condiții suspecte: A fost găsit spânzurat într-un garaj

Un preot dintr-un sat din apropierea Zalăului, fost profesor de religie, a fost găsit spânzurat, luni. Trupul neînsufleţit al bărbatului de 43 de ani se afla într-un garaj.

Protopopul Zalăului, Cătălin Lucaci, mort în condiții suspecte: A fost găsit spânzurat într-un garaj
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    01 Iun 2021   •   08:27

Paramedicii n-au mai putut face nimic să-l salveze pe bărbat. Preotul n-a lăsat niciun bilet de adio şi apropiaţii nu ştiu să fi avut probleme financiare sau personale.

Acum cinci ani, Cătălin Lucaci a devenit noul protopop al Zalăului, urmându-l astfel în funcție pe părintele Ștefan Lucaciu, cel care ocupase acest post timp de 12 ani, potrivit presei locale.

Astfel, pe data de 24 mai 2016, Cătălin Lucaci a fost hirotesit de Preasfințitul Părinte Petroniu, în prezența consilierilor eparhiali și a tuturor preoților din Episcopia Sălajului.

A fost profesor de religie și preot la Biserica Ortodoxă din Fetindia (comuna Meseşenii de Jos), iar de câţiva ani era preot paroh la Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Ciumărna (comuna Românaşi).

Era căsătorit şi avea doi copii.

×
Subiecte în articol: preot Zalau spanzurat casatorit copii garaj

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close