Antena 3 CNN Actualitate 200 de ani de închisoare pentru doi frați din Bârlad. Pentru ce fapte au fost condamnați atât de dur

200 de ani de închisoare pentru doi frați din Bârlad. Pentru ce fapte au fost condamnați atât de dur

Sebastian și Cristian Alin, doi membrii ai clanului Săndulache au fost condamnati în Spania, la încă 73 de ani de închisoare, pe lângă cei 108 ani pe care îi aveau deja din 2018. Cei doi au fost acuzați că au terorizat, umilit și bătut mai multe femei aduse prin intermediul filierei pe care o controlau.

200 de ani de închisoare pentru doi frați din Bârlad. Pentru ce fapte au fost condamnați atât de dur
de Gabriel Dano    |    27 Ian 2021   •   19:45

De altfel, în februarie 2018, magistrații spanioli îi condamnaseră pe cei doi români pentru proxenetism și violență extremă.

De această dată, ei au fost condamnați de un tribunal din Ovideo pentru trafic de persoane și prostituție coercitivă. Cei doi tineri români formeazã un grup infracțional organizat din 2016, notează publicația spaniolă El Diario Montanes.

Atât ei, cât și ceilalți membri ai clanului aflați în subordinea lor aduceau în Spania tinere, în special de naționalitate română, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

Pe 21 ianuarie, Sebastian și Cristian Alin au mai primit încă 73 de ani de închisoare, pe lângă cei 108 primiți deja. Aceștia foloseau metoda „lover boy” prin care atrăgeau femeile de care pretindeau că s-au îndrăgostit și cu care începeau o relație în România.

Speculau apoi situaia materială precară a tinerelor și le trimiteau în Spania, sub pretextul obținerii unui loc de muncă bine plătit și al unei vieți mai bune, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: proxeneti
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close