PSD, după ce Iohannis și-a anunțat dezbaterea la SNSPA: E ridicol ce face!

16 Noi 2019   •   13:34
PSD, după ce Iohannis și-a anunțat dezbaterea la SNSPA: E ridicol ce face! Foto: Valeriu Steriu/ Facebook

Valeriu Steriu, purtător de cuvânt al PSD, a vorbit despre dezbaterea pe care o va organiza Klaus Iohannis, marți, la Biblioteca Centrală Universitară, conform SNSPA. 

”Noi cerem, din prima zi de campanie, o dezbatere între cei doi candidați, nu o dezbatere a unui candidat, nici nu cred că acest cuvânt se potrivește. Mai degrabă, Klaus Iohannis își organizează o întâlnire cu Rareș Bogdan, care probabil va fi moderatorul, cu încă doi-trei jurnaliști aserviți și un mic grup de fani, alături de SPP-ul din dotare. E ridicol ce face.

Nu e o întâlnire pe care o aștepta doar electoratul PSD-ului. Sunt încă trei milioane de oameni care au votat în primul tur și încă opt milioane care nu au votat, care doresc să vadă o dezbatere între doi candidați pentru funcția de președinte al României. Doar înainte de 1989 am văzut astfel de situații ridicole, în care ne duce Klaus Iohannis, asigurând o întâlnire doar cu activul lui de partid, ceea ce arată o mare frică, o aroganță și duce în derizoriu. E penibil ceea ce face Klaus Iohannis. Nu e vorba de loc, putea fi chiar la Palatul Cotroceni.” a spus Valeriu Steriu, la Antena 3. 

Dezbaterea electorală anunțată de Klaus Iohannis va avea loc marţi, la Biblioteca Centrală Universitară.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) anunţă că va asigura "un spaţiu neutru" pentru dezbaterea electorală cu formatori de opinie, jurnalişti şi politologi anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, propunerea ca aceasta să se desfăşoare marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", fiind agreată de echipa de campanie a candidatului PNL la prezidenţiale.

x close