Antena 3 CNN Actualitate PSD: Profesorul Iohannis și-a mințit elevii, Președintele îi minte pe toți românii!

PSD: Profesorul Iohannis și-a mințit elevii, Președintele îi minte pe toți românii!

Social-democrații vin cu un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. PSD susține că Președintele i-a mințit pe români, în ceea ce privește experimentul făcut în școlile redeschise din Franța.

PSD: Profesorul Iohannis și-a mințit elevii, Președintele îi minte pe toți românii!
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu.Facebook
20 Mai 2020   •   17:24

”Profesorul Iohannis și-a mințit elevii, președintele Iohannis îi minte pe toți românii.

Acum trei săptămâni, Iohannis a dat ca argument pentru a ține școlile închise până la toamnă un fake-news grosolan. A invocat un experiment făcut în școlile redeschise din #Franța, care ar fi condus la îmbolnăvirea copiilor și profesorilor.

Oficialii francezi l-au #contrazis public, presa l-a luat la întrebări. După două zile, a mințit iar fără să clipească de la pupitrul Palatului Cotroceni. A inventat alt studiu aiuritor și a spus că, oricum, i s-a dat prea multă importanță subiectului.

❗Ieri, 22 de miniștri ai #educației din statele UE unde școlile sunt acum deschise au transmis un mesaj clar: “E mai mare riscul atunci când copii stau #acasă decât când merg la școală”.

E trist când un #profesor își minte elevii. E dramatic când un profesor ajuns președinte #minte o țară întreagă.”, se arată în mesajul transmis de PSD.
 

×
Subiecte în articol: PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close