Antena 3 CNN Actualitate PSD: 'Pentru PNL și Iohannis, românii plecați la muncă în Europa sunt buni doar la vot. În rest nu contează!'

PSD: 'Pentru PNL și Iohannis, românii plecați la muncă în Europa sunt buni doar la vot. În rest nu contează!'

Social-democrații acuză din nou guvernul liberal și pe președintele Klaus Iohannis, în legătură cu românii plecați la muncă în străinătate, despre care spun că sunt constant umiliți de autorități.

PSD: 'Pentru PNL și Iohannis, românii plecați la muncă în Europa sunt buni doar la vot. În rest nu contează!'
Sursa foto: Hepta
20 Mai 2020   •   18:23

”PNL este competent la exportul românilor în regim de urgență, la întoarcere îi condamnă la cozile umilinței.

Când a fost vorba de a exporta muncitori, liberalii au găsit imediat autocare, trenuri, avioane. I-au făcut pachet, în regim de urgență. Ca profitul Austriei, Germaniei sau Angliei să nu sufere!

Sănătatea și viața românilor sunt o miză măruntă în “Operațiunea Sparanghelul”. De aceea, românii se revoltă că muncesc ca sclavii, dar atât Guvernul PNL, cât și ambasadorii lui Iohannis nu vor să vadă abuzurile. Iar președintele tace – cum era cu trădarea de țară?

Când ai noștri se întorc în țară, brusc Orban nu mai găsește resurse. Nu sunt vameși, nu au reguli și protocoale, nu există empatie. Românii sunt tratați ca animalele și condamnați la cozile umilinței.

Pentru PNL și Iohannis, românii plecați la muncă în Europa sunt buni doar la vot. În rest nu contează!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Partidului Social-Democrat.

 

×
Subiecte în articol: PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close