Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire: Gabriela Firea, premierul PSD+ALDE după alegeri?

Punctul de întâlnire: Gabriela Firea, premierul PSD+ALDE după alegeri?

Punctul de întâlnire: Gabriela Firea, premierul PSD+ALDE după alegeri?
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Noi 2016   •   20:46

Invitată în emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3, primarul Capitalei Gabriela Firea a răspuns la cea mai arzătoare întrebare a momentului: Ar putea deveni Gabriela Firea premier după alegerile din 11 decembrie?

„Nu vreau să mă eschivez. Voi fi siceră şi explicită. Am un mandat de la bucureşteni, sunt un om f serios, vreau să-l duc până la capăt. În patru luni nu puteam face prea multe (...) Aş putea fi şi eu ca alte persoane care după ce li se oferă această oportunitate se folosesc de ea ca o trambulină. Nu am vânat funcţii. Eu fac parte dintr-o echipă. Politica este un sport de echipă. (...) De cealaltă parte este o păpuşă în vitrină. Din respect pentru rom, PSD a decis să nu prezinte o soluţie pentru că dăm respect cetăţenilor şi toate soluţiile prezentate sunt viabile (...) Chiar dacă este flatant ca o posibilă soluţie, din respect pentru colegii mei şi cetăţeni nu vreau să-i dezamăgesc pe oameni ca ceilalţi politicieni şi să abandonez această misiune”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Guvernare PSD+PNL?

Aceasta a fost (…) o declaraţie de campanie electorală adresată exclusive propriului electorat (…) Îi stătea mai bine domnului Kelemen când era mai sobru. Nu există posivbilitatea guvernării PSD+PNL câtă vreme există la conducere această echipă care a decredibilizat PNL-ul pentru că nu a venit cu o soluţie proprie. Asta este esenţa democraţiei, dezbaterea politică, participarea la alegeri, prezentarea unui program de guvernare şi pe urmă alcătuirea guvernului în condiţia în care resursa umană este aproape de zero”, a mai spus Gabriela Firea.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close