Antena 3 CNN Actualitate Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Rareş Niculescu, implicat într-un scandal la un club din Cluj

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Rareş Niculescu, implicat într-un scandal la un club din Cluj

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Rareş Niculescu, implicat într-un scandal la un club din Cluj
Sursa foto: Rares Niculescu
08 Feb 2009   •   21:04

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, europarlamentarul Rareş Niculescu a fost implicat într-o altercaţie cu bodyguarzii unui club din Cluj-Napoca. El a fost amendat de jandarmi pentru că a provocat scandalul din club. Rareş Niculescu susţine însă, că a fost agresat nejustificat de oamenii de ordine ai clubulu. Niculescu a anunţat că va face plângeri penale pentru abuz în funcţie împotriva echipei Jandarmeriei clujene care s-a deplasat la locul incidentului precum şi împotriva echipei aflate la comanda operativă.
Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Europarlamentarul Rareş Niculescu şi alţi doi prieteni mergeau la ziua de naştere a unei cunoştinţe. La intrarea în clubul unde se desfăşura evenimentul, între agenţii de pază şi grupul lui Rareş Niculescu s-a iscat o ceartă, în urma căreia purtătorul de cuvânt al Guvernului s-a ales cu buza umflată, iar unul dintre prietenii săi cu răni la cap şi la picioare.
Fiecare parte, implicată în scandal, dă vina pe cealaltă. Poliţiştii şi jandarmii au fost sesizaţi de către oamenii de pază şi au sosit imediat la club. Dacă Niculescu susţine că nu s-au întocmit procese verbale în acest caz, purtătorul de cuvânt al brigăzii mobile de jandarmi spune că există trei procese verbale şi că cele trei persoane implicate în scandal au fost amendate contravenţional cu câte 200 de lei fiecare.
Surse neoficiale spun că unul din procesele verbale este chiar pe numele lui Rareş Niculescu. Prietenul europarlamentarului îşi va scoate luni un certificat medico-legal.
Până în prezent, Niculescu a depus o simplă cerere de identificare a agresorilor la Poliţie, şi nu o plângere penală.
Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close