Antena 3 CNN Actualitate Radu Beligan ar putea reveni pe scenă peste o lună şi jumătate

Radu Beligan ar putea reveni pe scenă peste o lună şi jumătate

Radu Beligan ar putea reveni pe scenă peste o lună şi jumătate
18 Noi 2007   •   13:40

Starea generală de sănătate a actorului Radu Beligan este bună şi nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale, a comunicat, luni dimineaţă, directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu. Potrivit acestuia, evoluţia stării de sănătate este şi ea bună. Maestrul rămâne internat în Secţia de neurochirurgie, pentru supraveghere medicală. "Starea actorului este foarte bună. Este jovial şi cooperant. Totuşi, în urma investigaţiilor imagistice, respectiv computer tomograf şi rezonanţă magnetică, i-a fost montat un guler cervical pentru imobiliza zona afectată de căzătură'', a spus directorul spitalului.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, l-a vizitat pe actorul Radu Beligan."Îmi este imposibil să nu merg personal să-l văd pe maestru. Înseamnă foarte mult pentru mine personal, pentru teatrul românesc. Este un titan'', a declarat ministrul. Acesta a mai precizat că Radu Beligan ar putea urca din nou pe scenă peste 40-45 de zile.

Actorul Radu Beligan a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, din cauza unor probleme la coloana vertebrală. Actorul a căzut pe scări sâmbătă şi, iniţial, medicii s-au gândit la ce este mai rău - fisurarea unei vertebre.

Duminică dimineaţă, conducerea Teatrului Naţional Bucureşti a anunţat că spectacolul ?Take, Ianke şi Cadîr?, de la Sala Mare, a fost suspendat din cauza stării de sănătate a lui Radu Beligan. Actorul va mai rămâne internat două sau trei zile.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Beligan
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close