Antena 3 CNN Actualitate El este Radu, tânărul dispărut în apele mării, pe o plajă din Grecia

El este Radu, tânărul dispărut în apele mării, pe o plajă din Grecia

Autoritățile elene încearcă de trei zile să găsească trupul tânărului de 25 de ani care s-a înecat lângă Lefkada, după ce a intrat în marea agitată. Băiatul este fiul primarului din comuna doljeană Amărăştii de Jos. Părinții săi ar fi plecat în Grecia să-l caute pe mare, scrie presa elenă.

El este Radu, tânărul dispărut în apele mării, pe o plajă din Grecia
de Laura Dinu    |    Loredana Chimoiu    |    13 Iul 2022   •   10:11

Radu Dinu a plecat împreună cu mai mulți prieteni de la locul de muncă în vacanță, în Grecia. Însă, chiar în prima zi când au mers cu toții pe o plaja din Mylos, neamenajată și greu accesibilă, tânărul ar fi intrat în apa învolburată. La scurt timp, pentru că nu știa să înoate, a strigat după ajutor. 

”Este în continuare căutat, au fost plecați la mare să se distreze ca toți tinerii și s-a urcat pe o stâncă să facă poze și acolo nefasta întâmplare să alunece, am înțeles. A fost un gol de 2 metri în care a căzut și de acolo nu a mai ieșit”, povestește o femeie.  

”Copilul a plecat în concediu la mare cu un grup de colegi de la serviciu, în prima zi în care a ajuns acolo s-a întâmplat nenorocirea”, spune și o prietenă a familiei.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vecinii spun că părinții băiatului, primarul localității Amărăştii de Jos și soţia, ar fi plecat imediat în Grecia sa îl caute pe Radu, scrie presa elenă. 

”Primarul cum a auzit, a plecat după el! Sper să-l găsească!”, spune un localnic.  

Autoritățile din Grecia l-au căutat pe Radu încă din prima zi. Paza de coastă din Lefkada a ajuns la faţa locului cu o șalupa și scafandri. Căutările au fost întrerupte pe parcursul nopții, însă au fost reluate în fiecare dimineață. 

 Salvatorii din Grecia au sporit forţele şi au mărit aria de căutare pe mare. Chiar şi primarul PSD din Dolj participă la operaţiuni.

×
Subiecte în articol: Radu Dinu Grecia
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close