Antena 3 Actualitate Radu Mazăre acuză procurorii că vor să îl bage la răcoare (VIDEO)

Radu Mazăre acuză procurorii că vor să îl bage la răcoare (VIDEO)

07 Mar 2010   •   15:59
Radu Mazăre acuză procurorii că vor să îl bage la răcoare (VIDEO) mazare

Radu Măzare acuză procurorii că vor să-l bage în puşcărie pentru o prezentare de modă.

Ultimul dosar instrumentat de Parchet se referă la prezentarea de modă din vară, când edilul Constanţei a apărut în costum de ofiţer german.

Primarul susţine că şi-a cerut scuze faţă de statul israelian, care, spune Mazăre, le-a acceptat, şi cazul s-a considerat astfel închis.

Şi dosarul, în prima fază a primit neînceperea urmăririi penale. Acum însă, procurorii au redeschis cazul şi cer comisie rogatorie cu Israelul.

Prezentarea de modă a avut loc în faţa cazinoului din Mamaia, în vara anului trecut. Radu Mazăre s-a gândit că ar fi o idee bună să apară în această costumaţie, însă cei prezenţi la spectacol nu au fost de acord. Primarul a fost huiduit îndelung de public.

Pe podiumul de prezentare, alături de Radu Mazăre a apărut şi fiul acestuia, Răducu. Băiatul era şi el îmbrăcat tot în uniformă de ofiţer al armatei lui Hitler. Inedita prezentare de modă a avut loc în faţa cazinoului din Mamaia.Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close