Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, avertisment extrem de dur. Ce ar putea urma în România

Raed Arafat, avertisment extrem de dur. Ce ar putea urma în România

România este la un pas de dezastru, iar medicii vor fi puși în situația să aleagă cine moare și cine trăiește, dacă numărul cazurilor de îmbolnăvire va crește în continuare. Avertismentul extrem de dur vine de la Raed Arafat, care spune că România tocmai a evitat un dezastru și riscă să ajungă într-o situație foarte gravă, dacă oamenii ajung să creadă că nu mai este pericolul infectărilor.

Raed Arafat, avertisment extrem de dur. Ce ar putea urma în România
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    27 Iun 2020   •   12:23

"Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă și nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluție: așteptăm la spital! Primul venit, primul servit! Stăm și așteptăm și să nu uite lumea că vom ajunge la situația, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte țări, să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea!”, a spus Raed Arafat.

„Este realitatea, asta s-a întâmplat în alte țări, doriți să vă mințim, să spunem că nu e așa? Să ascultăm pe unul și altul, că asta e o situație simplă? La un moment, Italia exact în situația asta a fost. În spitale nu mai aveau cum să ventileze. De ce am uitat pe cei care vorbeau cum ventilau doi bolnavi cu un singur ventilator? Din cauza lipsurilor de echipamente, pentru că numărul pacienților a venit în grupuri mari și n-au putut să facă față. Colegii care au fost în Italia pot să vă spună”, a adăugat Arafat, la Digi24.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close