Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Dacă nu respectăm regulile până pe 15 mai, vom impune și alte măsuri. Lucrurile pot scăpa de sub control

Raed Arafat: Dacă nu respectăm regulile până pe 15 mai, vom impune și alte măsuri. Lucrurile pot scăpa de sub control

Raed Arafat susține că dacă nu vom respecta măsurile impuse până la expirarea stării de urgență, nu numai că nu vom scăpa de restricții, dar se vor impune și alte măsuri. Declarația a fost făcută în exclusivitate, la Antena 3.

Raed Arafat: Dacă nu respectăm regulile până pe 15 mai, vom impune și alte măsuri. Lucrurile pot scăpa de sub control
Sursa foto: Hepta
30 Apr 2020   •   21:15

”Am vorbit cu cineva de la OMS. Modelul din Suedia este despre viitor, despre convițuirea cu coronavirusul. Responsabilitatea se transferă mai mult către omul de rând și populație. Noi spunem următorul lucru:

Din 15 mai începem să relaxăm măsurile gadual. Noi nu mai răbdăm două săptămâni fără anumite activități, totul din 15 ani ar putea să scape de sub control. Nu zice nimeni să nu se deschidă teatrele, restaurantele, dar trebuie cu anumite măsuri și nu acum. 

La acest moment trebuie să respectăm regulile pentru două săptămân, dacă nu vom fi nevoiți să impune și alte măsuri, am putea ajunge mult mai rău, cu bolnavi mulți la ATI. Regulile de contact toate trebuie respectate.”, a spus Raed Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat coronavirus
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close