Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: "Împreună putem reuși să salvăm cât mai multe vieți în România"

Raed Arafat: "Împreună putem reuși să salvăm cât mai multe vieți în România"

După ce a declarat că "am pierdut lupta cu COVID-19", referindu-se strict la cazul șefei UPU Fetești, care a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, dr. Raed Arafat a venit cu o serie de explicații pentru a întări ideea că lupta împotriva COVID-19 continuă.

Raed Arafat: "Împreună putem reuși să salvăm cât mai multe vieți în România"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    17 Oct 2020   •   21:00

"Astazi s-a publicat de mai multe agentii de presa o afirmatie atribuita mie referitoare la “pierderea luptei cu COVID-19”. Afrimatia s-ar fi facut in cadrul emisiunii din seara trecuta la Digi24.

Singura referire in cadrul emsiunii la pierderea luptei cu COVID-19 era cand am vorbit de colega noastra de la compartimentul de primiri urgente Fetesti, care a pierdut lupta cu COVID-19 decedand in noaptea de Joi spre Vineri.

Eu chiar cred ca impreuna putem reusi sa limitam impactul pandemiei in Romania si sa salvam cat mai multe vieti. Niciodata nu ma veti auzi afirmand ca am pierdut o luptapentru ca acest lucru ar insemna implicit ca nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevarat. Personal, cred ca masurile pe care le luam si le implementam vor sta la baza opririi cresterii numarului cazurilor, la atingerea unui platou si la inceperea unui trend descrecator. Acest lucru necesita timp si un efort comun depus de noi toti.

Le multumesc agentiilor de presa care au corectat stirea initiala!", a scris dr. Raed Arafat într-o postare pe Facebook.

×
Parteneri
Horoscop 28 martie. Peştii schimbă jobul, Fecioarele sunt îndrăgostite
x close