Antena 3 Actualitate Rareș Bogdan, acuzații extrem de grave: ”Priviți-le rudele în ochi, hahalerelor”

Rareș Bogdan, acuzații extrem de grave: ”Priviți-le rudele în ochi, hahalerelor”

16 Iun 2020   •   22:24
Rareș Bogdan, acuzații extrem de grave: ”Priviți-le rudele în ochi, hahalerelor”

Rareș Bogdan a postat un editorial extrem de dur, chiar în ziua în care a postat pe Facebook o fotografie de la Mănăstirea Oașa, alături de Părintele Iustin. Acesta acuză PSD că vrea să se folosească de criza de coronavirus pentru a câștiga voturi.

”Veți lipi pe crucile de pe mormintele celor răpuși de coronavirus afișele candidaților și veți spune că dacă era Guvern PSD n-ar fi murit nimeni? Mai aveți un pas până la asta, după modelul de comunicare ales de alt nefericit.

Dar priviți-le rudele în ochi, hahalerelor, dacă aveți curajul, și spuneți-le că acest Covid19 este o invenție! Apoi interesați-vă cât de cumplită a fost suferința din ultimele clipe, poate le convingeți să spună că a fost așa, ca o boare! Să vedem, reușiți? Sau îi veți acuza că au fost plătiți să mintă? Chiar sunteți în stare de orice??

S-au raportat cifre false despre numărul îmbolnăvirilor? Aceasta este enunțul la care recurgeți pentru a câștiga alegerile?? Până unde ajunge ticăloșia? Cât de nemernic să fii încât să te înfigi, ca o căpușă, în nefericirea a peste 1400 de familii, pentru a te asigura că nu te clintești din fruntea unor orașe și comune, pe care le-ai folosit zeci de ai pe post de furnizor de milioane de euro dosite în paradisuri fiscale?”, se arată în editorialul lui Rareș Bogdan, de pe digi24.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close